+44 (0)1332 898 999
24 / 7 Nooddienst
+31 (0)85 8888 863
NL kantoor nummer.
support@key4ce.com
24 / 7 ticket ondersteuningVeelgestelde Vragen


Ja, dat bieden we.
We hebben professionals in dienst die in verschillende continenten wonen waardoor wee 24 uur / 7 dagen per week, inclusief alle feestdagen kunnen aanbieden.

Wij bieden verschillende soorten SLA bij de abonementen zodat we aan al uw specifieke zakelijke behoeften kunnen voldoen.
Eén ding is zeker: Als u ons nodig heeft, staan we klaar om u te helpen met al uw problemen.

Ja, dat hebben we.
We hebben verschillende medewerkers met verschillende deskundigheden, certificaten en diploma’s.
Echter, laat je niet misleiden door een stukjes papier. Het is geen vervanging voor meer dan 10 jaar hands on support ervaring die onze medewerkers hebben opgebouwd door de jaren heen.

We hebben een no-cure no-pay beleid: Het zit in de woorden: Als we het probleem niet oplossen hoeft u ons niet te betalen.
We hebben het nog nooit hoeven te gebruiken maar als we ooit het probleem niet kunnen oplossen krijgt u uw geld terug, gegarandeerd.

Wij zijn een geregistreerd bedrijf en in het bedrijfsleven voor meer dan 10 jaar.

Daarnaast werken we met Paypal betalingen , dus je hoeft ons niet eens op ons woord te geloven. Als wij niet leveren dan kun je ook een escalatie schadeclaim indienen bij Paypal om je geld terug te krijgen binnen 45 dagen.

Heeft u nog twijfels? U kunt altijd een gesprek aan gaan met een van onze medewerkers op verschillende locaties over de wereld.

We ondersteunen de meeste Server software . Inclusief alle besturingssystemen en platforms.
We zijn nog steeds bezig met een duidelijker overzicht, maar helaas veranderd onze wereld zo snel dat we het niet goed kunnen bij houden.
Wilt u weten of wij uw specifieke software ondersteunen? Neem dan contact met ons op en wij zullen snel een antwoord voor u hebben.

Nee, Ons bedrijf levert alle diensten op basis van tijd.
Omdat we onzen diensten gebaseerd op tijd verkopen kunnen wij alle apparaten, servers en software ondersteunen wat u maar wilt, Zolang het binnen de tijd valt is alles goed.

Wij geven de voorkeur aan Paypal betalingen.
Wij accepteren ook iDeal, Belfius, Sofort Banking, Mistercash en overboekingen.
Wilt u op een anderen manier betalen? neem dan contact met ons op.

Search

Social

Testimonial

When your server is down, just sit down and relax. The only thing you need to know is Key4ce 24/ 7 Support!

M. KÖRNER