+44 (0)1332 898 999
24 / 7 Nooddienst
+31 (0)85 8888 863
NL kantoor nummer.
support@key4ce.com
24 / 7 ticket ondersteuningOnze Testimonials

De mensen van Key4ce zijn een fantastisch team en ze zijn rond-de-klok beschrijkbaar.

Ik heb nog geen probleem gehad dat ze niet konden oplossen. De responstijd is verbazingwekkend snel en hun communicatie is duidelijk.

Boven op alles, zijn ze altijd vriendelijk en correct. Dit heeft me een heel gelukkige klant gemaakt voor meer dan een jaar.

Ik raad iedereen Key4ce aan voor hun bedrijf, een beslissing waarvan ze nooit spijt van zullen krijkgen.

B. Houtkooper

De mensen bij Key4ce zijn uitstekend. Ze zijn niet alleen snel, maar ook 100% betrouwbaar.

Ik moest een hosting setup voor Windows-servers hebben.

Ze adviseerde een setup strategie die ik voor een deel zelf zou kunnen doen zodat ik een paar 100 Euro zou besparen. Vervolgens kwamen ze later om de klus te klaren.

Ik kan altijd rekenen op Key4ce voor hulp, advies of zelfs alleen maar een praatje. Ze zijn eerlijk jongens die geen arm en been in rekening brengen.

A. Škvorc

Wanneer uw server plat ligt, gewoon gaan zitten en ontspannen. Het enigste wat je moet weten is Key4ce 24/7 ondersteunings dienst!

Er was geen probleem die Key4ce niet heeft kunnen oplossen. Ze zijn als de bliksem wanneer ze reageren op een service oproep.

Als je een server professional met een betaalbare prijs zoekt hoeft u slechts maar één adres te weten: Key4ce.

Uw server is kapot? Geen probleem. Ze zullen het te repareren, zelfs in het midden van de nacht.

M. Körner

We maken gebruik van Key4ce diensten sinds een aantal jaren, ze zijn consequent en we genieten van de uitzonderlijke en persoonlijke klantenservice. We zien Key4ce als een belangrijke partner die in staat zijn om onze behoeften te voldoen ook in de toekomst.

Of u nu op zoek bent naar case-to-case ondersteuning of een volledig beheerde service, bel Key4ce.

Hun professionals maken gebruik van de beste praktijk uitvoeringen. Deze geven klanten een echt aangename ervaring in het bedrijfsleven.

S. McCormack

Ik heb contact opgenomen met Key4ce via e-mail en kreeg snel een antwoord met meer details. toen heb ik me geregistreerd op hun site.

Na het registreren, werd een consultant toegewezen. Marco heeft ingelogd op mijn server en binnen enkele minuten was mijn probleem verholpen. Ik ben een tevreden klant!

Snel, veilig, bekwaam en deskundig is de enige manier waarop ik Key4ce IT-professionals en hun top service kan beschrijven.

Andre Meyer

Een grote dank aan het Key4ce team die boven en buiten de oproep van de dienst ging toen ik een probleem met onze servers had. De servers waren allemaal weer in goede staat toen ze klaar waren.

Chatten met Marco was altijd leuk, hij is aardig en behulpzaam. Hun verstrekken allemaal updates terwijl ze aan het werk waren zodat ik continue wist wat er gaande was. Dit vond ik een erg prettige ervaring.

Ik zou Key4ce zeker aanbevelen voor elke onderneming die een helpende hand nodig heeft met hun servers!

G. Goodband

Stuur uw testimonial

Laat anderen weten wat uw persoonlijke ervaring is

Naam

Positie

Bedrijf

URL

Onderwerp

Waardering (max 5 sterren)

Uw bericht